nlenes
Etten-Leur - NL
Etten-Leur - NL
Figueres - SP
Miranda de Ebro
+31 (0)76 5033300 Munnikenheiweg 33 4879 NE Etten-Leur
+31 (0)76 5033300 Caller Barreiros 1, Oficina 1.05A ES-17730 Llers (Gerona)
+31 (0)76 5033300 Calle Arbol de Guernica 3 ES-01213 Rivabellosa

Transport Spanje

Import en export van uw goederen van en naar Spanje.
35 jaar ervaring in Zuid-Europa

Transport van en naar Spanje?
Vraag het de specialist!

U zoekt een echte Spanje specialist voor transport van uw goederen van en naar Spanje. Dan zit u bij ons goed. Want Spanje zit in ons dna, al ruim 35 jaar. Of het nu een deelpartij is of een volle vracht, Transport van Overveld is uw partner om het in Spanje afgeleverd te krijgen. En met de dekking die we in Spanje met onze wagens bereiken, is het ook mogelijk om uw importzending snel vanuit Spanje bij u af te leveren.

Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor het tijdelijk opslaan van uw import of export goederen in ons warehouse in Etten-Leur. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Van 1 pallet tot meerder FTL's

Snel naar uw bestemming

Bij Transport van Overveld kunnen we iedere lading aan, gepalletiseerd, bijzondere afmetingen, ADR en geconditioneerd. Voor ieder type lading hebben wij een oplossing. Past het in een trailer? Wij vervoeren het voor u!

Van 1 pallet tot meerdere FTL’s. bij Transport van Overveld zit u goed. Met een vloot van bijna 150 trekkende eenheden en ruim 200 getrokken eenheden is capaciteit nooit een uitdaging.

Slimme koppelsystemen en postiljon model.

Slimme koppelsystemen en ons beproefde postiljon model maken het mogelijk om binnen 24 uur in Barcelona te zijn en binnen 30 uur kunnen we zelfs Madrid halen. Door middel van geavanceerde telematica volgsystemen zijn de zendingen altijd in beeld bij onze planners en kan direct antwoord gegeven worden op de vraag wat de status van uw zending is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur een concrete prijsopgave in uw e-mailbox voor uw transport van of naar Spanje.

Rob Ligthart, Operations Manager

sales@overveld.nl

Uw lading is altijd in beweging

E-commerce en pakketzendingen

Door op strategische punten de chauffeur te wisselen, blijft de lading altijd in beweging en zijn wij in staat binnen 24 uur in Barcelona te staan en binnen 30 uur Madrid te bereiken. Dit zogenoemde “postiljon model” hebben wij de afgelopen jaren verfijnd met de inzet van dubbel bemande trucks op het grootste gedeelte van het traject. Wekelijks vertrekken er minstens 60 wagens in deze systemen naar Spanje.

Groot voordeel van deze hoge doorloopsnelheid is dat de wagens dus niet stilstaan en de lading en chauffeurs geen risico lopen op parkeerplaatsen.

Dit is een ideale oplossing voor onder andere e-commerce en pakketzendingen om zodoende de last mile delivery agent zo snel mogelijk te bereiken en uw zendingen snel in Spanje te laten afleveren. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via sales@overveld.nl

Wij kennen elke bodega

Sterk in wijntransport

Spanje is 1 van de grootste wijnproducenten van Europa. Als Spanje specialist komen wij dan ook in alle belangrijke wijngebieden van Spanje. Met nagenoeg iedere Bodega in Spanje hebben wij al eens contact gehad om een verlading af te spreken.

Dagelijks laden wij meerdere van onze wagens in Spanje met wijn uit gebieden als Rueda en La Rioja en van Galicië tot Andalusië. Wij halen de pallets met wijn graag voor u op en leveren het bij u of rechtstreeks bij uw klant. Alle orders krijgen persoonlijke aandacht. Van het afspreken van de de dag van verlading met de bodega tot levering bij de ontvanger. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Transittijden Spanje

Groupage tot 3000 kg
Vitoria-Gasteiz3 dagen
Barcelona3 dagen
Madrid3 a 4 dagen
Málaga5 dagen
Valencia5 dagen
Bilbao4 dagen
Zaragoza5 dagen
LTL tot 12.500 kg
Vitoria-Gasteiz4 dagen
Barcelona3 dagen
Madrid3 a 4 dagen
Málaga5 dagen
Valencia4 dagen
Bilbao4 dagen
Zaragoza4 dagen
LTL en FTL vanaf 12.500 kg
Vitoria-Gasteiz3 dagen
Barcelona3 dagen
Madrid3 dagen
Málaga4 dagen
Valencia4 dagen
Bilbao3 dagen
Zaragoza4 dagen